De website is geüpdatet!

Zoals u misschien wel gemerkt heeft, is er de afgelopen weken hard gesleuteld aan de algemene website van de Netwerkschool. Maar met resultaat! De nieuwe ziet er dan wel ongeveer hetzelfde uit als de oude site, maar de nieuwe site biedt veel meer mogelijkheden. Wat dacht u van de Twitterintegratie in de rechterkolom? Van de mogelijkheid om te reageren op berichten?  Of van onze nieuwe agendapagina?
Grote plannen

Het is de bedoeling dat u de komende jaren op deze plek al het nieuws van de vijf Netwerkscholen kunt vinden. Verslagen van bijeenkomsten. Interviews met studenten, docenten, projectleiders, ouders en andere betrokkenen. Foto’s filmpjes en beschrijvingen van geslaagde (en minder geslaagde) projecten. En vragen die spelen binnen de opleidingen maar waar ‘mensen van buiten’ misschien ook wel een antwoord op hebben.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Kan de site beter? Heeft u ideeën voor artikelen? Of heeft u een andere tip? Mail dan naar jvm@ravestein-zwart.nl.

zp8497586rq

Reacties zijn gesloten.