Deelnemende scholen

Aan de experimenten van de Netwerkschool doen vijf onderwijsinstellingen uit het middelbaar beroepsonderwijs mee. Zij zijn op basis van hun plannen geselecteerd.

Niet alleen de vijf deelnemende onderwijsinstellingen en de mensen en organisaties waarmee zij in verbinding staan bouwen mee aan de Netwerkschool. De Netwerkschool wil nadrukkelijk ook verbindingen leggen met organisaties, instellingen en andere betrokkenen uit de regio die een fundamentele bijdrage aan de experimenten kunnen leveren.

Helicon Velp
In Velp betrekt Helicon een volledige school (twaalf opleidingen op het gebied van Natuur en Leefomgeving) bij de Netwerkschoolexperimenten.
Bekijk de netwerkschoolpagina van Helicon Velp

Summa College
Bij Summa College doet de opleiding Summa Engineering in de sector Techniek mee aan de experimenten.
Bekijk de netwerkschoolpagina van Summa College.

ROC Nijmegen
De opleidingen Verzorgende, Verpleegkundige en Medewerker maatschappelijke zorg (allen te vinden in Boxmeer) zijn de eerste opleidingen die namens MBO College De Maasvallei (onderdeel van ROC Nijmegen) meedoen aan de experimenten van de Netwerkschool.
Bekijk de netwerkschoolpagina van ROC Nijmegen.

ROC van Twente
Voor ROC van Twente doet de opleiding Middenkaderfunctionaris bouw en infra, niveau 4 BOL mee aan het experiment.
Bekijk de netwerkschoolpagina van ROC van Twente.

SintLucas
SintLucas experimenteert met het model van de Netwerkschool binnen de opleiding Mediavormgever.
Bekijk de netwerkschoolpagina van SintLucas.