Slotmanifestatie Netwerkschool

Innovatie-event voor het MBO
inspiratie, informatie en interactie

Op 23 april vindt in Apeldoorn het innovatie-event ‘Get ready for take off’ plaats. Een dag waarop docenten, bestuurders, politiek en studenten samen met u terugblikken op de reis van vijf jaar Netwerkschool. Een leerzame expeditie die u concrete handvatten biedt om vernieuwing binnen uw eigen onderwijsinstelling door te voeren. Ga mee op reis… en ontwikkel uw eigen innovatieroutekaart!

Uw reisleider tijdens dit innovatie-event is Tanja Jess. Verder staan in de ochtend onder andere voor u op het podium Jet Bussemaker, Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen en Els de Ruijter, Coördinerend Inspecteur voor het Onderwijs. In de middag kunt u aansluiten bij de workshops waar docenten en studenten hun reiservaringen met u delen. Vol bezieling en inspiratie sluit Harry Starren de dag met u af.

Ready for take-off? Klik hier voor het volledige reisprogramma van de dag en om uzelf in te schrijven.

Met uw koffer vol werkzame tools ontwikkelt u uw eigen innovatieroutekaart en bent u klaar voor het onderwijs van de toekomst!

3_speakers_4A

4_button_4A